logo

ILIAS CORP INTERNATIONAL DOO BEOGRAD - Mašine koje pomeraju svet

Kontakt:

Vojislava Ilića 22
11000 Beograd
Srbija
Tel/Fax: 011/2409-530
Mob: 063353777

O nama

  Građevinsko preduzeće Ilias Corp International DOO osnovano je početkom 2005. godine sa osnovnom idejom da pruži doprinos srpskom građevinarstvu - niskogradnji, i poboljšanju njegove infrastrukture.
U želji da ispuni sve zahteve tržišta, naše preduzeće neprekidno radi na unapređenju kvaliteta, kako stručnosti i osposobljenosti radnika i stručnog kadra, tako i mehanizacije, a sve to u cilju poboljšanja kvaliteta usluga koje pružamo.
Naša osnovna delatnost su izgradnja i održavanje svih vrsta saobraćajnica, izgradnja sportskih terena i parkinga, rušenje objekata, drobljenje kamena i betona, sve vrste iskopa, transport građevinskog materijala i građevinskih mašina, kao i svih usluga u niskogradnji.
Pored toga što nudimo kvalitetne usluge, naša želja je da u svakom segmentu našeg rada i delovanja posvetimo posebnu pažnju ekologiji i očuvanju životne sredine. Upravo to je i bio naš motiv da se aktivno uključimo u zaštitu životne sredine i rešavanje problema otpada u urbanim sredinama. To je bio razlog zbog koga smo postali zastupnici jedne od vodećih svetskih kompanija koja se bavi proizvodnjom sistema podzemnih kontejnera, sakupljanja otpada i njegovom reciklažom.